De stukadoor prijzen

Als u een stukadoor gaat inschakelen is het belangrijk om te kiezen voor een goede stukadoor welke vakwerk levert voor een betaalbare prijs. Het is daarom niet vreemd dat u naar de stukadoor prijzen kijkt. Weet echter dat het eindresultaat altijd belangrijker zal zijn dan de stukadoor prijzen. Om een idee van de kosten van een stukadoor te krijgen geven we u graag hieronder een overzicht van de verschillende stukadoor prijzen.

De stukadoor prijzen en enkele voorbeelden

Graag geven we u een overzicht van stucwerk. De prijzen lopen sterk uiteen en worden weergegeven als een prijs per vierkante meter. Een stukadoor berekent zijn prijzen op basis van het materiaal en het aantal vierkante meters werk. Hieronder ziet u enkele prijsvoorbeelden van stucwerk.

 

Soort materiaal Prijs per vierkante meter
Microbeton 149 euro
Tadelakt 139 euro
Microcement 134 euro
Beton Ciré 99 euro
Terrastone 59 euro
Buitenmuur stucen 59 euro
Spachtelputz 15 euro
Plafond stucen 13 euro
Leemstuc 8 euro
Spack spuiten 8 euro

 

Er zijn natuurlijk nog meer manieren om het spacwerk aan te brengen of de kosten van het materiaal te berekenen.

Enkele andere prijsvoorbeelden

Graag bespreken we een aantal specifieke werkzaamheden van een stukadoor en welke prijzen hij hiervoor rekent.
Zo kan een stukadoor uw muren voorzien van spacwerk. U kunt dit met een machine laten doen en dit is eigenlijk een van de goedkoopste manieren van spackwerk. Zo kan een stukadoor u hiervoor 10 tot 12 euro per vierkante meter voor rekenen.
Ook kan de stukadoor uw plafond stuken. Er komt dan een dunne laag gips op het plafond. Dit kost 15 tot 17 euro per vierkante meter.
Daarnaast is er nog het spachtelputz werk. Dit is een sierpleister welke met de hand wordt aangebracht. Dit kost 16 tot 18 euro per vierkante meter.
Sausklaar stucwerk wordt voor 15 tot 25 euro per vierkante meter aangebracht op uw muur.

Als u wilt weten wat de exacte prijs is voor uw opdracht dan doet u er verstandig aan om eerst meerdere offertes van stukadoors te vergelijken. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en zo betaalt u niet teveel.