Stukadoor werkzaamheden

Een stukadoor kan vele verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Natuurlijk ligt het voor de hand om een stukadoor in te huren om de muren en het plafond mooi glad te maken. Dit kan de stukadoor op verschillende manieren doen. Laten we ze hier bespreken.

Een stukadoor en het pleisterwerk

Het aanbrengen van een laag pleisterwerk gebeurt door een stukadoor op een relatief vlakke muur. Vaak is de pleisterlaag niet meer dan een centimeter. Als het meer is dan wordt het raapwerk genoemd.

Een stukadoor en het raapwerk

Het is ook mogelijk om een stukadoor de werkzaamheden voor het raapwerk te laten doen. U kunt het raapwerk door een stukadoor laten uitvoeren op een muur met grote verschillen. Raapwerk is vaak 1 tot 5 centimeter dik.

Een stukadoor en stucwerk met een machine!

Het is ook mogelijk om het stucwerk met de hulp van een machine aan te brengen. De stukadoor zorgt ervoor dat de stukwerk laag op een goede manier wordt aangebracht. En dat is natuurlijk te gek! Toch? Want… het is een stuk goedkoper dan wanneer het met de hand gebeurt. De machine zorgt dat er meer vierkante meters gedaan kunnen worden in vergelijking wanneer het met de hand gedaan wordt.

Kies de juiste stukadoor!

Door meerdere offertes op te vragen van verschillende stukadoors krijgt u meerdere aanbiedingen om uw muren en plafond mooi glad te krijgen. U kunt de prijzen van de stukadoors met elkaar te vergelijken en ook de kwaliteit van het werk van de stukadoors.

Een mooie muur!

Het gaat uiteindelijk natuurlijk maar om een ding! En dat is dat de muur mooi glad moet worden en ook dat de muur mooi glad blijft. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het plafond. Kies dus altijd voor kwaliteit en niet voor de laagste prijs of de goedkoopste stukadoor.